dimecres, 28 d’octubre del 2015

TAULA DE PARTICIPACIÓ PER A LA SOSTENIBILITAT I CONVIVÈNCIA A L'INSTITUT DE CELRÀ

24 imatges x segon va començar dilluns la col·laboració en un projecte amb 3r d'ESO de l'institut de Celrà, que es basa en un procés participatiu per donar veu als alumnes. Es va presentar el projecte a l'alumnat de tercer. Hi haurà 8 voluntaris que formaran part de la taula de participació. Podeu trobar la informació al web de 24 Imatges x segon


Trobareu la informació i l'enllaç fix a la pàgina TAULA DE PARTICIPACIÓ, dins d'aquest bloc.




dissabte, 24 d’octubre del 2015

TOT SEGON D'ESO A LES COLADES DE LAVA DE LA GARROTXA

Dijous i divendres, els cursos de 2n d'ESO van anar a visitar les colades de lava de Sant Joan les Fonts i de Castellfollit. 

Primer van anar a veure les colades de lava a Sant Joan les Fonts, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Van poder veure les tres colades de lava que es van dipositar una sobre l'altra en diferents períodes. Després van anar a Castellfollit, a observar la cinglera basàltica de la colada de lava, on s'assenta el poble.
2015 octubre 22 i 23 Sortida colades de lava 2n ESO

dilluns, 19 d’octubre del 2015

ELS DRONS

Els alumnes de Tecnologia Industrial de 1r i 2n de Batxillerat vam assistir el dia 15 d'octubre a la conferència: ELS DRONS I LES SEVES APLICACIONS A L'ARQUITECTURA I LA CONSTRUCCIÓ.














Allà vam descobrir l'aplicació dels drons en el sector de la construcció, que està revolucionant la forma tradicional de gestió de les obres, les rehabilitacions, la restauració i les tasques de manteniment. Es van presentar les aplicacions pràctiques i imatges reals de projectes. També es va tractar la normativa actual de seguretat i tipus de drons.

Va ser una conferència molt interessant tot i que ens vam quedar amb les ganes de fer volar els aparells que hi havia exposats.



dissabte, 10 d’octubre del 2015