dissabte, 29 d’octubre del 2016

PROJECTE D'ÀMBIT EUROPEU AMB UN INSTITUT GREC

El departament de Socials està preparant un projecte cultural d'àmbit europeu amb un institut grec. Un grup d'alumnes de 3r d'ESO han estat seleccionats per formar-ne part. 

L'objectiu és realitzar un seguit d'activitats per conèixer la cultura de cada territori, intercanviar la feina feta i que els alumnes es puguin conèixer i parlar en anglès a final de curs a través de videoconferència. 

Esperem que l'experiència els sigui útil, que es comprometin i, sobretot, que aquest projecte els permeti conèixer una altra cultura europea amb alumnes de la mateixa edat amb qui es comunicaran en anglès. 


dijous, 20 d’octubre del 2016

LOGO DEL LEMA DEL CURS

Aquestes imatges són logos de lemes de cursos anteriors.



Us animem a participar en el concurs d'aquest any presentant les vostres propostes per al SAPERE AUDE. Trobareu les bases penjades a les cartelleres del centre o bé podeu descarregar-vos-les clicant el següent enllaç. Teniu temps fins el 22 de novembre. 



dijous, 6 d’octubre del 2016

L'ESPORT AL PATI

EP!!!!!!!
Atenció que comença l'EP!


Ja tenim a punt el calendari de l'EP d'aquest trimestre. Per consultar-lo, cliqueu sobre la imatge.
I compte, que hi ha algunes lligues que ja comencen aquest divendres.


dimecres, 5 d’octubre del 2016

CLASSES INTERACTIVES DE CULTURA ANGLESA

Els alumnes de 1r de Batxillerat i 4t d'ESO BCDE van assistir el dimarts 4 d'octubre a les Burlington UK Cultural Classes ofertes per aquesta editorial.

A les sessions els alumnes van seguir les explicacions totalment en anglès, van aprendre curiositats sobre la cultura britànica i es van mostrar en tot moment molt participatius!



dilluns, 3 d’octubre del 2016

SORTIDA AMB CAIAC (2n d'ESO)

La setmana passada tots els cursos de 2n d'ESO (dos grups dijous i tres divendres) van anar a baixar pel Ter amb caiac, en un recorregut de Celrà a Bordils.

Aquesta activitat, organitzada pel Departament d'Educació Física, forma part del crèdit de síntesi de primer -Del Ter a les Gavarres-, però no es va poder realitzar el mes de juny perquè és una època en què els ocells nien. 

L’empresa Caiacs del Ter ha col·laborat amb l’institut adequant les zones d’accés, acompanyant-nos i fent possible que els alumnes de l’institut coneguin millor el seu entorn més proper.