dilluns, 30 de maig del 2011

CLOENDA DEL PLA DE L'ESPORT 2010-2011

Aquesta setmana es posarà punt i final al Pla de l’Esport, que s’ha desenvolupat durant aquest curs al nostre institut,  principalment a l’hora de menjador, però no exclusivament.
Al voltant de 100 alumnes han participat en les diferents lligues i activitats.
Podem destacar la gran competitivitat en la lliga de futbol 7, on equips com el Red Army, l’Internacional, els lluitadors No som ningú i el recent incorporat La Pera, ens han permés veure partits de gran nivell. També amb el  3X3 de bàsquet hem vist jugadors que fan jugades molt espectaculars. La lliga de bàdminton, la de tennis-taula i les classes de funky i dansa moderna són una altra mostra de les activitats d’aquest curs.
A més, alumnes de l’Institut han participat a les tres curses (cross) de la Llera del Ter, a un cross a Girona i a una cursa d’Orientació a Fontajau. També, han participat a la Trobada d’Exhibicions Artístico-Esportives, organitzada des del mateix institut.
I finalment destaquem que hem fet promoció d’esports com l’ultimate i el rugby i hem participat en el torneig de Primavera del GEIEG i un torneig d’ultimate de Celrà.
Des d’aquestes ratlles volem agrair molt cordialment la tasca feta pels nostres dinamitzadors del Pla de l’Esport al llarg d’aquest curs 2010-2011. L’Anna, la Regina, en Dani, en Ferran, en Joan, la Sira, l’Eloi, la Raquel i la Mònica han estat al capdavant de les activitats que s’han dut a terme els migdies.
Què més voleu que us expliquem? Només ens queda desitjar-vos un bon estiu a tots i a totes i recordeu: «Mens sana in corpore sano”.


L'equip dinamitzador del Pla de l'Esport: "els homes i les dones de verd"
 (clica aquí per veure més fotos)