dimecres, 14 de setembre del 2011

COMENÇA EL CURS ESCOLAR 2011-2012

Amb la rebuda i acolliment dels alumnes d'ESO va començar el dilluns dia 12 de setembre el curs escolar 2011-2012, inici marcat, entre altres fets, per l'absència del nostre company Xavier Puig, les retallades econòmiques a l'ensenyament i la polèmica sobre la immersió lingüística (qüestionada per la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya).
Després de la rebuda, els alumnes d'ESO van assistir a la lliçó inaugural per part del professor de la UdG i crític cinematogràfic Àngel Quintana, lliçó que va girar a l'entorn del lema d'aquest nou curs: "Criticar per construir". Els alumnes de 3r i 4t d'ESO es van desplaçar fins l'Ateneu, mentre els alumnes de 1r i 2n van escoltar la lliçó al gimnàs de l'Institut.



Ahir, dimarts 13, va ser el torn dels alumnes de Batxillerat, que també van assistir a la seva lliçó inaugural a l'Ateneu, en aquesta ocasió impartida pel periodista Josep Martinoy, que ha treballat molts anys a El Punt.   La seva lliçó es va centrar en una anàlisi crítica de la situació política i econòmica actual del món.