dimecres, 13 de juny de 2012

Alumnes de 1r ESO participen al Concurs X(p)rimenta 2012


Durant el segon trimestre, els alumnes de 1r ESO D van enregistrar en vídeo un seguit de petites experiències per fer evident la pressió atmosfèrica, el qual podeu veure a través d’aquesta mateixa pàgina web (secció departaments).

Una versió reduïda d’aquest vídeo va ser presentada al II Premi de Comunicació Científica Audiovisual organitzat per la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca conjuntament amb l’Associació Catalana de Comunicació Científica.

El passat dia 6 de juny es van donar a conèixer els vídeos premiats. Després de visualitzar els 132 vídeos rebuts, el Jurat de la iniciativa X(p)rimenta 2012 ha decidit concedir 30 guardons repartits entre 2 premis remunerats, 7 premis consistents en visites guiades al Delta de l’Ebre i entrades per a visitar centres científics  i 21 mencions. 


Els enregistraments presentats pel nostre centre han obtingut una menció en la categoria de secundaria. Podeu veure la llista de guardonats en el següent enllaç: http://www.recercaenaccio.cat/agaur_reac/AppJava/ca/noticies/general/noticia/20120604-x-p-rimenta-2012.jsp

Els 30 vídeos premiats s’incorporaran al portal www.recercaenaccio.cat i hi romandran a l’abast de qualsevol persona interessada: http://www.recercaenaccio.cat/agaur_reac/AppJava/ca/projecte/20110617-x-p-rimenta-la-c.jsp

Gràcies a tots els alumnes de 1r ESO D pel seu esforç !!