dimecres, 30 d’abril del 2014

MARATÓ DE TEATRE!

Aquest matí, a l’Ateneu de Celrà, alumnes de l’institut representaran tres obres en cinc sessions.

Primer hi haurà dues representacions de l’obra que han preparat alumnes de 3r d’ESO, UNA NOVA PLANTA?, a les quals assistiran alumnes de 1r i de 3r d’ESO. Després hi haurà dues representacions de l’obra de 4t , L’INTERNAT, per a 2n i 4t d’ESO. Finalment, alumnes de batxillerat representaran l’obra EL CONTENIDOR, i hi assistiran els dos cursos de batxillerat.


També es representaran aquestes obres per a tothom:

UNA NOVA PLANTA? i L’INTERNAT – 30 d’abril, a les 9 del vespre, a                                                                                            l’Ateneu de Celrà.
EL CONTENIDOR – 4 i 16 de maig, a les 8 del vespre, a l’Ateneu de Celrà.
                              -  27 de juny, a les 9 del vespre, a la sala la Planeta de Girona.
 

UNA NOVA PLANTA? (Dirigida per Xavier Botifoll i Olga Soler) Adaptació de la sèrie televisiva La memòria dels cargols, de Dagoll Dagom.
Cal esmentar la col·laboració dels alumnes de 4t A, i dels professors de tecnologia, Esteve Coromines i Eva Sala, en la construcció del decorat i l’atrezzo,  i  la de l’alumnat de l’optativa de costura de 3r ESO i la professora Roser Adroher, pel disseny i  la confecció del vestuari.

L’INTERNAT  (Escrita i dirigida per Josep M. Uyà) Un grup de noies , dividida en dues bandes, s’escapa diverses vegades de nit d’un internat. Es troben  amb una banda de nois liderada per en Jim. Un dia, una noia no torna a l’internat. Assistirem a les cruels enveges i venjances de  les dues bandes de noies.

EL CONTENIDOR (Escrita i dirigida per Josep M. Uyà) Un grup de companys es troba després de la selectivitat en una festa de comiat; l’endemà, la vida els separarà. Un fet imprevist canviarà la seva visió del futur. (Actors i actrius: Samuel Casanovas, Jordi Aragón, Fran Àlvarez, Mariona Miquel, Gemma Anglada, Berta Camps, Èlia Borràs, Daniela Monsó, Eduard Paredes, Íria Masó, Dani Alemán i Àfrika Rodriguez. Tècnica: Bruna Nogués. Escenografia: Josep Sitjà.) http://ateneu.celra.cat/

US HI ESPEREM!