dilluns, 15 de juny de 2015

PARTICIPACIÓ AL TORNEIG INTERINSTITUTS DE RUGBI 7


El dia 6 de juny, dissabte, a les instal·lacions de rugbi del GEIEG a Palau, es va realitzar la 16a edició del Torneig Interinstituts de Rugbi7. La instal·lació estava a ple rendiment, i s'ocupava el terreny de rugbi i el d’atletisme.
El dia va ser assolellat i molt calorós. Aquest any s’ha apreciat un increment en el nivell del joc, fruit dels esforços dels extraescolars i que alguns equips no era la primera vegada que hi participaven. Com cada any, va sorprendre la gran intensitat del joc d’uns joves que tot just comencen.Tothom s’ho va passar molt bé!
Aquest Torneig va dirigit a Instituts de les comarques, de tal manera que els equips són d’alumnes que han fet la seva iniciació al rugbi a l’institut i que, per tant, hi han jugat poques hores.  Són jugadors no federats. El Torneig es va realitzar des de les 11 fins a les 2/4 de 2 , i es va fer un tercer temps al final per a tots els participants.
Es va realitzar en la modalitat de rugbi 7, però en un terreny més reduït del que és habitual. Es va dividir el camp de rugbi en 4 camps, i el terreny de dins la pista d’atletisme en 4 terrenys més.
La classificació és una de primer cicle, una de segon cicle de noies i una de segon cicle de nois. 

La representació de l'institut va aconseguir el tercer llloc de primer cicle i el tercer de noies de segon cicle.