diumenge, 31 de gener del 2016

DIADA DE L'INSTITUT: REINICIEM-NOS!

El dia 26 vam celebrar  la Diada de l'institut amb el lema REINICIEM-NOS! Vam fer classe les dues primeres hores, a la tercera hora vam jugar a un joc de l'oca especial a l'aula, amb tutors i tutores, i després, durant dues hores, vam fer tallers. A darrera hora vam anar tots al gimnàs a veure un espectacle de fi de festa.

Si cliqueu damunt del collage podreu veure les fotos de la Diada que van fer al taller de fotografia.


Tallers de 3r i 4t d'ESO -  Pel·lícula,  L’art de la conversa,  Ràdio Celrà,  Reinicia’t  amb el color, Coral de l’institut, Ballem, Flamenc, Fotografia, Descobreix el teu clown, Jocs cooperatius,  Estratègies de futbol, Imatges i paraules  i Reinventem l’entrepà.

Tallers de 1r i 2n d'ESO -  Pel·lícula,  Artísticamente parlant, Puzle virtual, Find your way, Targeta Squash,  Segels i estampació,   Boomerang, Fem música amb l’ordinador, Reciclatge d’objectes, Quin minion vols ser?,  Imants de goma eva,  Zona jove del Ter,  Reinventem les obres d’art, Decoració de roba, Dinamització de la biblioteca, Cuina de sempre, Reiniciem-nos amb els idiomes, Torneig de bàsquet i  Gaudeix de les melodies musicals.

*Si teniu fotos, feu-nos-les arribar, que les inclourem al recull! Gràcies!

Article redactat per alumnes de l'aula d'acollida.