dimarts, 24 de maig del 2016

PREMI PER A L'OBRA EL CONCERT (THE CONCERT) DEL TALLER DE TEATRE DE BATXILLERAT

En el Premi Ovidi Montllor de Catalunya de Teatre Jove (dins el certamen dels Premios Buero Vallejo - Fundación Coca-Cola, Ministerio de Cultura/ Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), 

el Taller de Teatre de Batxillerat  de l'institut de Celrà 

ha obtingut una menció especial com a millor obra en originalitat i risc

i l'alumna Berta Prieto ha obtingut el premi a la millor actriu, per Glòria,

a l'obra EL CONCERT - THE CONCERT. 

El text i la dramatúrgia d'aquesta obra són del professor de l'institut JMa Uyà


El lliurament de premis serà el dia 3 de juny a les 6 de la tarda al Teatre Ponent de Granollers, i el recolliran tots els membres del taller de teatre.


L'obra es tornara a presentar el dia 28 de juny a la Sala la Planeta de Girona, a les 21.00h.

El dia 27 de juny es farà la presentació del llibre A l`INSTITUT, FEM TEATRE, a la Llibreria 22, a les 19.00h. Parlarà la professora Neus Masergas, recitaran fragments d'obres Daniela Monsó,  Berta Camps, Lua Anaya,Pep Omedes, Raquel Viñuales, Àfrica Rodriguez, Berta Prieto i Aina Serena. Hi haurà una intervenció especial d'Albert Prat, exalumne de Celrà, actor professional. Hi haurà exposicio de cartells i venda de llibres.

El Taller de Teatre de Batxillerat ha guanyat un premi cada any durant els últims quatre anys (vg. articles anteriors) .

El Taller de Teatre de Batxillerat de l'institut de Celrà funciona com una extraescolar de desembre a maig, dues hores a la setmana, amb assaigs al institut mateix i al Teatre Ateneu, i ofereix una mitjana de quatre representacions de l'obra de cada any. Es presenta sempre a la convocatòria anual dels premis Ovidi Montllor de Catalunya de Teatre Jove.