diumenge, 18 de setembre de 2016

LLIÇONS INAUGURALS DEL CURS 2016-2017

El dimarts 13 de setembre vam iniciar el curs 2016-2017, un curs especial perquè aquest any l'Institut de Celrà fa 20 anys.


El lema del curs 2016-2017 és  SAPERE AUDE, una cita en llatí que significa ATREVEIX-TE A SABER. L’hem triat perquè volem remarcar la importància del coratge, de la valentia que tots hem de tenir per aprendre coses noves i l’hem triada en llatí per no oblidar-nos del nostre origen, en aquest cas la nostra llengua mare, justament aquest any que celebrem que vam néixer com a centre el curs 1996-1997. Volem mirar enrere per impulsar-nos a anar cap endavant.


I vam voler que el tret de sortida fossin unes lliçons inaugurals fetes per diferents persones que han estat vinculades amb l'Institut de Celrà. Vam voler que miressin enrere, fessin una ullada a la seva experiència i aprenentatges de l'institut i ens expliquessin com els van empènyer a continuar endavant, atrevint-se a avançar cap a nous camins acadèmics i vitals.


Els ponents van ser: Mihaela Balan, Bruna Camps, Narcís Castellà, Joaquim Genover (primer director de l'Institut de Celrà), Jordi González, Nicolae Laurentiu, Mar Masferré, Irene Paretas, Adrià Sánchez, Katia Shkarinskaya, Tània Tàpia i Sara Tió.
Els volem agrair moltíssim la seva participació en aquestes lliçons.Cliqueu sobre la imatge per poder veure totes les fotografies.