dilluns, 24 d’abril del 2017

EXÀMENS DE CAMBRIDGE

Aquest dissabte 22 d’abril un grup d’alumnes d’ESO i batxillerat van poder examinar-se per obtenir el títol de Preliminary English Test (PET) i First Certificate in English (FCE) en el nostre institut.
A finals de juny del 2016 van començar els contactes amb el Centre D'Exàmens Girona i les seves codirectores, la Mary Jane Pratt i l’Anna Pérez, per poder dur a terme els exàmens a l’institut en lloc de portar els alumnes al seu centre. El fet de poder examinar els alumnes a l’institut ha estat el punt clau que ha portat a signar un conveni amb aquesta entitat per poder continuar fent aquesta pràctica en els propers anys.
La col·laboració del Departament de Llengües Estrangeres de l’Institut de Celrà ha estat definitiva, ja que van convocar un examen de nivell (febrer 2017), obert a tots els alumnes interessats, que servia com a punt de partida per orientar els estudiants. Aquells que es considerava que potser no tenien aquest curs un nivell adequat per poder passar aquesta prova amb garanties, se’ls aconsellava deixar-ho pel curs vinent o per quan tinguessin el nivell. L’alumnat que tirava endavant amb el procés passava per un examen simulacre o mock exam (març 2017) i gaudia de diferents sessions d’assessorament amb professors de l’institut i del propi centre.
Finalment es van presentar 17 alumnes per examinar-se del FCE i 6 pel PET. El proper 13 de maig dos alumnes més s’examinaran per obtenir el títol de Cambridge Advanced in English (CAE). Amb 25 alumnes aspirants a obtenir qualsevol d’aquests certificats, tant l’institut com el Centre D’Exàmens Girona consideren aquesta primera convocatòria un èxit rotund.

Animem els nostres alumnes a presentar-se el curs 2017-2018!