dilluns, 18 de setembre del 2017

LLIÇONS INAUGURALS DEL CURS 2017-2018

El dijous 14 de setembre vam iniciar les classes i, com ja és tradició a l'institut de Celrà, es van fer les lliçons inaugurals per donar el tret de sortida al curs 2017-2018. 

A 1r d'ESO la lliçó va anar a càrrec d'Assumpta Montellà, autora del llibre La maternitat d'Elna. Va presentar els records com les paraules que ajuden a escriure la nostra història i també va parlar de l'exili, dels camps de concentració, dels republicans, de l'enyorança...  

A 2n d'ESO les ponents van ser la Mar Camps i la Mar Masfarré, exalumnes del centre. Van lligar la seva experiència a l'institut i tot allò que van aprendre dels seus professors amb el compromís, amb lluitar per canviar el món.   
La lliçó per als alumnes de 3r, 4t d'ESO i Batxillerat va anar a càrrec de l'associació INNY, una entitat de joves emprenedors. Els ponents van ser: 
  • Rocio Soler: fundadora de Luces Solidarias, un projecte benèfic que és el que més diners ha recaptat per al càncer infantil a Espanya.
  • Sílvia Fernàndez: Educadora social. Especialista en salut treballada des de l’art i la creativitat.
  • Alejandro Palet: Youtuber que ajuda els joves a acceptar-se tal com són i a conscienciar sobre la diversitat afectiva-sexual i la identitat de gènere.
  • Santiago Guzmán: estudiant de CFGM en Gestió i Administració a Gavà i responsable del projecte home Bag. Jove singular que ens diu: ”Els joves tenim la sort de no tenir experiència”.

Totes les lliçons van ser molt interessants i ens van permetre començar el curs amb molta energia positiva. 


Podeu accedir a l'àlbum de fotos si cliqueu damunt de la fotografia.