dimarts, 10 d’abril del 2018

DE L'AULA A LA FRONTERA


Un emotiu acte organitzat per la comissió de refugiats del nostre institut gairebé va omplir l’Ateneu de Celrà. Els assistents van agrair als estudiants de la comissió el seu missatge i compromís amb aplaudiments i expressions de reconeixement.
L’acte, convocat a les 7 de la tarda, va ser presentat per la regidora de l’ajuntament i exalumna del nostre centre, Mar Camps, que va donar pas al testimoni colpidor de la Marie Lorougnon, demandant d’asil a Espanya i originària de Costa d’Ivori. Finalment l’estrena del reportatge De l’ aula a la frontera va posar als assistents en situació de l’experiència viscuda a Ceuta pels alumnes de primer de batxillerat que van anar a col·laborar amb l’associació Elín.
A la sortida de l’acte es va iniciar la venda de bosses de roba que el curs passat va vendre la comissió i que van tenir tant d’èxit. La finalitat de la venda és col·laborar econòmicament amb Elín.
Amb aquestes ratlles la comunitat educativa de l’Institut de Celrà se suma a les felicitacions per la feina feta i anima a seguir endavant en el treball de difusió de l’experiència que s’han proposat a la comissió pels refugiats.  
Ariadna Muntada, Irene Tauste, Arnau Chicano, Laia Masfarré, Paula Garcia, Alexandra Rusu, Avril Fortià, David Madrenas, Irina Gai, Paula Soler i Rita Roca, MOLTES GRÀCIES!