dimecres, 29 de juny del 2011

Tot acomiadant el curs de "Per amor a l'art"

Avui s'ha acomiadat el curs acadèmic 2010-2011 amb el tradicional adéu als alumnes de 4t d'ESO i de 2n de Batxillerat, als quals s'ha lliurat l'orla i un record de l'institut, respectivament. En el transcurs de l'acte, el director de l'institut, en Josep Vila, ha dirigit unes paraules als alumnes presents i s'han atorgat per primera vegada els premis a l'Excel·lència i a l'Esforç als alumnes d'ESO que s'ho han merescut. Han estat premiats:
1r d'ESO:   Premi a l'Excel·lència:  ex-aequo Guillem Batlle i Marta Perxés     Premi a l'Esforç: Aina Pagès
2n d'ESO:  Premi a l'Excel·lència:   Judith Casademont   Premi a l'Esforç:   Nerea Tomàs
3r d'ESO:   Premi a l'Excel·lència:   Sara Nistal              Premi a l'Esforç:   Albert Homs
4t d'ESO:   Premi a l'Excel·lència:   Maria Fontané         Premi a l'Esforç:   Sira Sureda

A més, s'han aplaudit diverses iniciatives que s'han desenvolupat durant el curs, com la cooperativa Grudejo dels alumnes de 3A, la restauració de la barca de Josep Pla pels alumnes de 4A, la construcció de l'orgue de fusta pels alumnes d'Empresa, l'intercanvi amb el Collège de Cruas dels alumnes de 3r o els dimecres artístics i la diada del lema "Per amor a l'art" coordinats i impulsats per la coordinadora d'activitats Neus Masergas.
Tot plegat ha estat amenitzat pels alumnes del Taller de Teatre de 4t, que han fet un muntatge molt divertit per integrar-hi les diferents parts de l'acte.
I després, ha arribat l'hora de la veritat: el lliurament de les notes finals als alumnes d'ESO i de 1r de Batxillerat. Felicitem tots els aprovats i encoratgem els que hagin obtingut un resultat negatiu a perseverar en l'esforç i la millora.
Com a colofó d'aquest curs, a continuació us presentem un reportatge sobre la diada "Per amor a l'art" realitzat per alumnes de tots els cursos que hi van participar:



BON ESTIU A TOTHOM!