dilluns, 23 d’abril del 2012

Celebrem Sant Jordi!

Avui, durant tot el dia, a l'institut es faran diferents actes per celebrar la Diada de Sant Jordi. Hem començat per la venda de roses, des de les 9 del matí. Podreu trobar els nostres alumnes de 3r d'ESO a diferents punts del poble: diferents llocs de la Carretera de Palamós, a l'Ateneu, a l'Ajuntament i Centre Cívic, a la zona del CAP, a la Plaça i a la Carretera de Juià.



Celebrem també, com cada any, la Diada amb teatre: durant tot el matí els alumnes dels tallers de teatre de 3r i de 4t representaran pels seus companys les obres que han estat preparant durant mesos. A la tarda, els alumnes de l'Aula de Teatre de Batxillerat (activitat extraescolar) també representaran la seva obra pels seus companys de curs. Al vespre, tots els interessats podeu anar a veure les obres "Pianíssim" (3r d'ESO) i "New Super St. Jordi Bros" (4t d'ESO). Les representacions començaran a les 21h i a les 22h, respectivament. El preu de l'entrada és de 3€ per veure una sola obra i de 5€ si es volen veure les dues. Us hi esperem a tots!

A les 5 de la tarda es farà, al gimnàs, el lliurament dels tradicionals premis literaris de Sant Jordi.

Aprofitant l'avinentesa, hem penjat a la façana de l'institut un llaç gegant per unir-nos a la campanya Enllaçats pel català, en protesta per la política del govern balear en qüestions de llengua.