dimarts, 24 d’abril del 2012

Teatre de Sant Jordi

Aquest any la diada de Sant Jordi ha estat més "teatral" que mai: a l'Ateneu tres grups d'alumnes de l'Institut hi han representat tres obres diferents i diverses vegades, fet insòlit en la història de l'Institut.
Els alumnes de l'assignatura optativa de Teatre de 3er d'ESO han representat l'obra Pianíssim, dirigida pel professor Xavier Botifoll, obra d'un cert dramatisme atenuat al final per la victòria de l'amor i de la qual en podem veure les següents fotografies:




(clica aquí per veure'n més)

Els alumnes de l'optativa de Teatre de 4t d'ESO han representat l'obra New Super St. Jordi Bros, dirigida pel professor Josep M. Uyà, que és una versió molt original de la llegenda de Sant Jordi i el drac passada pel sedàs dels videojocs.



(clica aquí per veure'n més)

En darrer lloc, la companyia "Som deu", formada per 10 alumnes de 1r de Batxillerat que han fet un taller setmanal com a activitat extraescolar, ha representat a la tarda l'obra El vestidor, escrita i dirigida per Josep M. Uyà. A l'estrena el públic ha pogut comprovar la força de l'obra i de la interpretació. El proper 5 de maig es tornarà a representar a l'Ateneu de Celrà.