divendres, 15 de maig del 2015

CONCURS DE CRISTAL·LITZACIÓ: PRIMER PREMI PER VOTACIÓ POPULAR


El divendres 8 de maig es va celebrar la final del IV Concurs de Cristal·lització a l'Escolaa Cosmocaixa, amb la participació de 50 instituts.

Cada institut presentava un sol grup de treball amb els seus cristalls i un pòster fet pels mateixos alumnes. Un tribunal passava per cada taula per valorar l'exposició dels cristalls i els alumnes havien de defensar el seu treball, fent una petita presentació i responent les preguntes del jurat. El grup s'havia escollit el divendres anterior a l'institut. (vg. article).

Aquest any hi havia pocs premis, però el grup que ens va representar, tres alumnes de 1r de batxillerat: Judith Marcè, Aina Pagès i Paula Pérez (la Paula Manrique estava malalta) ho va fer molt bé i va aconseguir el PRIMER PREMI PER VOTACIÓ POPULAR amb ICEBERGS.

Tots els alumnes de 1r de batxillerat (Química) i de 3r d'ESO (optativa Petites Investigacions) estan molt contents de l'experiència. Diuen: Hem après moltes coses, ha estat motivador i hem pogut treballar en equip, hem entès el que és aplicar el mètode científic: fer hipòtesi, experimentar, controlar variables, treure conclusions i tornar a començar quan no ha sortit bé.