dimecres, 27 de maig del 2015

TROBADA A GIRONA DEL CONCURS DE CRISTAL·LITZACIÓ A L'ESCOLA


Divendres passat, 22 de maig, els alumnes de 3r d'ESO de l'optativa Petites investigacions van assistir a la trobada gironina del Concurs de Cristal·lització a l'Escola, que es va celebrar al claustre del Centre Cultural la Mercè de Girona.

Hi van anar un total de 4 grups, cadascun amb els seus cristalls, els seus pòsters i la seva representació escènica. Un cop tot instal·lat tot en les taules, es van preparar per explicar al jurat els seus treballs de cristal·lització. El jurat estava format per quatre professors de Geologia de la Universitat Autònoma i de la Universitat Central de Barcelona.

Superats els nervis inicials, les exposicions orals van rutllar molt, i tots van respondre molt bé a les preguntes del jurat. Finalment, van obtenir dos premis, un per El cristall de Mórdor i l'altre per El Diari de Girona, i van tornar molt contens i satisfets de la seva participació.


Aquest projecte de cristal·lització a l’escola ha estat una activitat que els ha permès aprofundir en el mètode científic assaig-error i en el treball de grup.