dimarts, 26 de novembre de 2013

POBLAT NEOLÍTIC DEL PARC DE LA DRAGA DE BANYOLES

Els cinc grups de 1r d'ESO han visitat el jaciment del poblat neolític del parc de la Draga de Banyoles, descobert l'abril de 1990.

Els grups A, B i C hi van anar el dia 5 de novembre i els grups D i E hi van anar ahir. 

Aquesta sortida s'organitza des de l'àrea de ciències socials. És una visita molt amena, perquè es fan diversos tallers: de ceràmica, d'eines, de fer foc... Les explicacions de les persones que hi treballen són didàctiques i entretingudes, a fi que tothom pugui entendre com es vivia en aquest poblat neolític (que té 7000 anys d'antiguitat) a partir dels estris, ossos, restes de troncs, etc. que s'han trobat en les excavacions que es realitzen allà mateix i fins i tot sota l'aigua de l'Estany, ja que una desena part del poblat va quedar submergida.NARCIS PAUN, 1r ESO E
Aula d'acollida

Dilluns passat vam anar al poblat neolític  del parc de la Draga de Banyoles els cursos E i D. Em va agradar molt fer el ganivet de sílex que serveix per  polir pells d'animals. També em va agradar llançar la llança. La vaig llançar lluny. Vam fer una gerra petita de fang, però es van trencar totes.